En vägg på sned.

Jag tänker inte skriva om världsbilden nu. Bra va?

Jag tänker skriva om att det är höst och att jag fortfarande älskar den! Och i november blir det tårta. Eller okej, tårtor! det blir det även helgen efter kommande helg då min far fyller år. Smaskens!

Idag var nog sista dagen på arbetet för denna gång. Ganska skönt samtidigt som det är lite tråkigt! Men det fixar sig nog bra.

Behöver en lokal för att starta kafé i, säg till om ni har nån på lager.

Nu bor en Björn här, för övrigt. Det är svinfint!


Hejdå!

Världsbild!

Jag har så väldigt mycket intellektuellt att dela med mig av, som har med världen och korruptionen att göra. Jag vet bara inte var jag ska börja. Därför tänker jag inte göra det, än. Några av sakerna jag kommer ta upp är: schampo, toaletter, knark och bindor. Saker som vi ibland får för oss att vi behöver. Jag ska utveckla dessa kommande inlägg på ett sätt som får läsaren att bli glad och ej bitter.

Idag har jag jobbat. Det var gött. Så nu är jag trött. Snart kommer Björn, en man som skall diska ikväll hoppas jag, med glimten i ögat.



Det är riktigt mysigt med höst.

Friskelifriskhet

Slut på sjukdom. Idag vaknade jag först halv nio, av ett vittnesförhör i telefonen. Sedan konverserade jag lite med en man som ville komma till mig idag men jag tror nog inte det, va! Måste sanera lite först. Jag hatar smitta. Fortsatte sedan sova. Vaknade kvart i tolv av moderns ljuva stämma. Somnade. Vaknade av ytterligare en konversation med mannen, han ville köpa tevespel. Jag gav goda råd och sen låg jag och spelade Zoo Keeper på hans DS och åt av mitt fantastiska bröd. Zoo Keeper är ta mig tusan genialiskt, eller åtminstone otroligt fint. Min uppkoppling, däremot, suger idag. Som de flesta andra dagar, alltså!

Sjukelisjukdom

Ja, det blev inget potatismos till middag idag för jag blev sjuk istället. Men jag mår mycket bättre, och är så himla sugen så jag kanske kokar lite ändå så småningom!!!

Det kom inget roligt i brevlådan idag i alla fall. Relaterat till detta skulle jag teoretiskt sett kunna sätta mig med Björns DS och spela järnet, men jag vill inte besudla det med baciller.

Oj vad mysigt höstigt det är, nu vill man ju vara frisk. Jag ska sätta mig i soffan och kolla om Idol är något att ha, samtidigt som jag önskar att jag har godis. Mmmm...


Hejrå!

En lugn dag!

Katten kom in först klockan sju imorse. Nu ligger hon i sängen, såklart. Idag hade även Björn blivit biten. Nedra kattdjur!

Nu sitter jag och väntar på posten, antagligen förgäves eftersom den ibland kommer först klockan fyra! Jag väntar nämligen leverans av hantverksartiklar som skall förgylla min vardag i några dagar, minst. Helst veckor, men jag tror min upprymdhet kan påskynda processen en aning.

Är faktiskt lite trött, jag tror jag ska lägga mig i sängen hos den parasitbärande kattan och läsa lite i min kurt-bok.

Senare skall jag äta potatisar till middag. Jag fick flera kilo av far igår. Jag älskar det!

En resa tillbaks, och så framöver igen.

Idag har jag varit i barndomshemmet och rensat lite. Det har funnits en hel del av mina gamla barndomssaker kvar där efter att jag flyttade hemifrån. Och ack, vilken dag! Den blev väldigt lång och med många brännande klumpar i magen. Men det var självfallet otroligt skönt att äntligen få ordning på åtminstone en del av det som fanns där. Jag sparade en del fantastiskt roliga konstverk från låg- och mellanstadiet, de ska antagligen få bli ett egoistiskt kollage och pryda någon form av vägg så småningom.

Snart kommer nog katten in. Frågan är om hon verkligen ska få sova i sängen inatt, ty hon drar in KRYP!!! Som BITS!!! Inte så himla skönt, men jag har ju aloe vera (obs växten!)...

Dags att gå och lägga sig bredvid björnen tror jag. God natt!

Tjo, vad det var livat!

Ja tjena, här sitter jag och har fyllt diskhon med vatten. Dagens förehavanden gick fint, jag utövade skepticism på det bra sättet, tror jag, och fick mig ett litet "jobb" på köpet. Obs: jag gjorde inget köp ens.

När jag kom hem idag på min kära cykel, hade min växtgranne ryckt upp en massa ogräs ur min lilla trädgård och lagt det på min cykels plats. Det var ju... roligt!

När jag ändå talar om växter kan jag berätta att en tråkig pelargonia som jag tagit skott av och som sedermera endast bestod av en vedartad stam och som jag kastade ut i skogsbrynet i våras, nu har slagit rot där ute och bildat fina blad. Det är nog bäst att jag tar in den innan det blir frost.

Nu ska jag diska disk. Sen ska jag baka brö!


Revolution!

Tänk om jag skulle skriva fem inlägg om dagen?

Det ska jag prova nån dag! Men vad sjutton ska jag skriva om?! Nåja, det finns väl alltid någon ny finne att berätta om eller någon fysikalisk teori att förklara.

Idag har jag tvättat håret, det luktar nu som unken häst men jag blandade i lite leave in-hårkur för att göra det hela lite behagligare (inte för att jag känner doften själv eftersom håret är kort, men ändå). Observera att det på flaskan för kuren står "live in hårkur".

Efter denna tvagning tog jag mig till köket för att bereda en snabb frukost. Eftersom jag inte hade annat än gröt att tillgå, kokade jag denna i en kastrull som jag sedermera även åt den ur. Det börjar funka ganska bra med gröt utan mjölk *fattig* och jag förstår inte varför jag inte ätit direkt ur kastrullen tidigare, hälften så mycket disk ju!

Anledningen till att min frukost idag skulle vara snabb, är att jag om tjugo minuter skall cykla ner till staden för att sedan ta en buss till Ås där min mor skall tuta i mig aloe verans positiva egenskaper. Och då menar jag givetvis förädlade produkter på flaska! Inte kan en växt som står på fönsterbrädan innehålla dessa välgörande droppar.


Nåväl, dagen har börjat bra! Live long and prosper.

Att ha Pink på hjärnan...

...är lite som att lyssna på Kiss.

Klockan är 12:07. I Japan, det vill säga.

Jag kokar en enorm jättepera.

Jag har fått sex små fiskar.

Jag har inte fått något jobb, men jag har kommit på vad jag vill jobba med.

Jag har kommit på att jag faktiskt är utbildad till det jag vill jobba med. Eller, jag är inte utbildad till kaka och brö. Men ni förstår.



Att ha Pink på hjärnan gör visst att man får Sahara Hotnights på hjärnan istället. Lite bättre, det är ju trots allt närproducerat.

Hejdå!