lördag 17/3 2007

Tjena bloggen och alla som läser den.
Var precis på Hemköp för att köpa lite frukost till imorgon. Det var inte så kul där. En securitasman smög runt mig när jag stod och kollade på bröd jag inte gärna ville köpa. Han kikade på mig i ögonvrån och så fort jag kollade vad han höll på med, stod han och tittade på mig. Han förstod tydligen att jag kände obehag, ty han tog och sträckte sig upp längs hyllan och klämde på en brödpåse han med.

Jag gick med raska steg tillbaka till frukten. Tyvärr har ju inte Hemköp den bästa frukten här i världen, men jag var så sugen. Vindruvor hade varit så gott, men det var helt felmärkt allting. Jag hade begränsat med pengar på fickan och kunde inte chansa. Inga vindruvor alltså. Kollade godiset en extra gång. Hårda fruktkarameller hade varit det allra bästa, men inga såna fanns heller. Så jag tog och betalade min limpa och min ekologiska mjölk och gick hem. Kände mig förföljd av securitasman, men det var nog bara inbillning. Måste gå och se till att jag låste dörren.
Jodå, det hade jag gjort.

Nu när jag inte fick mig varken frukt eller godis så fick det bli ett stort glas vatten istället. Tror jag är lite dehydrerad och därav fått ett sug efter saftigheter.

Nu var det inte mycket på teve, får bli lite sporadiskt Bingo Royale. Tills jag tröttnar!

Puss!