Jobb!?!

Jag har tydligen ett jobb på gång. På sjukhuset! Jag ska jobba halvtid i psykavdelningens arkiv.

I går tyckte jag att det kändes omöjligt att någonsin få jobb. Nu vill de verkligen att jag ska komma. De ringde och sa att jag måste komma.

Synd att min och Hjärtats resa blir framflyttad. Jag hade sett fram emot att åka genast. Men pengar är aldrig fel, och jobbet kanske leder till mer! Vi kommer antagligen kunna åka om några veckor i alla fall. Jag längtar.

Hoppas det regnar på dagarna och är soligt på kvällarna de kommande veckorna. Då har jag inget emot att vara inomhus på dagen och sen kan jag bada och sola på eftermiddagen. Men var ska jag bada!? Jag måste ju utnyttja alla mina bikinisar.


Nu ska jag äta fiskgryta, hoppas den är god!

Ha en fin kväll, ni få som hittat hit :)


Lajlilej

Tio första:
Första bästa kompis:
Emilie
Första bil: Leksaksbil
Första kärlek: Jimmy
Första husdjur: Hund, fast den var familjens
Första semester: Kanarieöarna, i mammas mage
Första jobb: Nej
Första köpta skiva: Nån töntig, tio kronor på loppis :)
Första riktiga kärlek: Kanske Christoffer
Första piercing: Håll i öronen, usch
Första konsert: Säkert Mora Träsk eller dylikt ;P

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Christoffers medicingrogg.
Sista bilfärd: I lördags, till staden.
Sista filmen du såg: Sista hela filmen var nog Änglarnas Stad, okej jag somnade men helheten fastnade ändå.
Sista ringda telefonsamtal: Christoffer.
Sista bubbelbadet: Länge sedan.
Sista spelade cd: Red Hot Chili Peppers - Stadium Arcadium
Sista kyss: Christoffern, några dagar sedan
Sista gången du grät: Nyss
Sista måltiden: Middag, inte god

Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar? Ja, men inte på ett kärleksfullt vis. Eller jo, självklart, men inte.. Jag vet inte?
Blivit arresterad? Nej.
Blivit kär vid första ögonkastet? Nej.
Varit på tv? Ja, idag
Fått ditt hjärta krossat? Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej
Haft ett one night stand? Nej
Busringt till nån? Oja

Sju saker du har på dig:

1. Innetofflor, det är glas på golvet
2. Shorts, gröna
3. Singoallatopp, grön
4. Trosor
5. BH, grön
6. Hud
7. Hår

Sex saker du gjort idag:

1. Vaknat
2. Ätit frukost
3. Läst reklam
4. Suttit vid datorn
5. Krossat tavelglas med fjärrkontroll 
6. Dammsugit glas

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):

1. Christoffer
2. Godis
3. Katt
4. Frisyr
5. Kläderna

Fyra personer du kan berätta allt för:

1. Mamman
2. Katten är ingen person
3. Moder jord
4. Gud?!


Tre val:

Svart eller vit? vit
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör.
1. Fika
2. Dansa

En sak du ångrar:
1. Det jag sa till bibliotekarien

Lockigt hår.

På studentdagen hade jag lite lockigt hår. Det tyckte jag var så pass roligt att jag bara var tvungen att rulla upp håret i går kväll. Därför är jag lockig idag, det är trevligt!

I dag gjorde jag ett avbrott i städningen av mitt rum, vilken har pågått i ca 3 dagar, och bakade bullar istället. Jag bakade krämbullar, kanelbullar och en sköldpadda. Sköldpaddan var jättecool, och bestod i själva verket av ganska många kanelbullar.

Just nu är jag lite gnällig, jag vill att min man ska vara här. Som tur är vet han inte om att jag är gnällig.

Gawd, vad jag längtar till sedan. Då ska jag först bada och sola, sen ska jag åka, sen ska jag åka hem igen och sen ska jag bo. Allt detta med min älskade.

Nu blir jag riktigt gnällig. Måste gå och städa eller något.

Kakelibak!

Hallå!
Idag har jag bakat kakor till mina kära klasskamrater. De blev inte så goda, men de blev ca 2000 stycken. Hoppas de går åt.
Imorgon skall vi bli fotograferade. Jag får ej glömma mössan.
Jag tänkte äta frukost på skolan imorgon, eftersom Emma gav mig ett trevligt presentkort på Helges när jag hade kalas :)

Jag tror att min hosta släppte iväg sig idag. Det var riktigt bra. Dessutom började jag gilla min klänning som jag ska ha på fredag. Sydde upp den lite och satte fast lite fjärilar och blommor. Finemang!

Nu ska jag väl ta mig min sista chokladbit och sen gå och lägga mig.


Jag måste bara säga en sak: Min man är en ros.

Förkylt

Jag blev visst förkyld idag. Lite tröttsamt. Jag vaknade nyss efter lite sömn. Sömn är bra för att bota förkylning tror jag. Likaså specialte och specialmedicin. Mamma hade någon übersmart som tog bort halsontet på en gång. Helcoolt. Självklart naturlig medicin från växt- djur- och mineralriket.
Dåligt för att bota förkylning är kalas och regn. Därför håller jag mig inomhus denna långhelg. Tur att det är långhelg så man får förkylda sig hemma utan att missa folket på skolan de sista dagarna.

Idag fick min film flest skratt per minut under filmfestivalen, räknade jag ut. Kändes bra.
Sedan hittade jag min blomma som jag tappade bort i all hast i tisdags natt. Kändes nästan ännu bättre!

Efter skolan gick jag och Sara ner på stan. I regnet. Jag hade inga pengar så jag kollade inte så mycket bikinisar. Istället fikade vi och jag köpte popcorn för de få pengar jag hade i fickan. Popcorn är nog också ganska bra mot förkylning, precis som film. Så nu ska jag se en gammal en, där min gulleplutt Bruce Willis medverkar. Jag har inte sett den förut men eftersom den är från 1987 antar jag att den är bra! Han var så rolig på den gamla goda tiden. Ja han är verkligen gammal. Nog resonerat.

POPCORN! Krya på mig.




Aktivitet

God afton. Man skulle kanske ta och blogga lite mer aktivt.
Idag hade jag finkläder på mig i skolan, det fanns inga andra sen i tisdags. Tisdagens mösspåtagningsbal var en heltjosan företeelse. Shit. Maten var ganska äcklig, brukar inte lämna men här lämnades det (för att inte tala om allas knapriga brödbitar som flög åt alla håll). Kan de inte bjuda på trevlig mat, när man sitter med okända människor och inte vill skämma ut sig?! Jag måste säga att det var inte så värst bra.
Detta uppvägdes dock av resten av kvällen! Massor av dans, mest tokdans med Jenny och tro det eller ej, JAG DANSADE MED BIBLIOTEKARIEN!! Tre gånger. Han sa att jag var duktig, och så frågade han om jag dansade salsa. Sen efter tredje dansen sa han att han skulle gå och bjuda upp en kollega.
Jag ska väl inte säga så mycket mer om det, det är väl inte särskilt schysst att lämna ut andra på detta viset. Men ett simbabweianskt handslag fick jag till slut av den parveln. Helkrejsi!
Sen drack jag öl och öl och stagediveade ner i soffan flera gånger. Jag gick på skoltoaletten fler gånger än jag gjort under hela året tror jag. Men roligt var det.
En av kvällens sista danser dansades med en särskoleelev som frågade om jag kunde dansa foxtrot, varpå jag svarade "ja" och han sa "okej" och då började vi dansa. Vid detta laget var jag både berusad av hans sätt att bjuda upp på, och lite öl så dansen blev mycket fnittrig.
Typ roligaste kvällen på helt ofantligt länge. Tack så mycket.

Imorgon blir det filmfestival på skolan, där antagligen min film ska visas upp. Den är en och en halv minut lång, och egentligen ett bildspel. Otroligt skum och inte särskilt genomtänkt, men jag ska sitta där lite gömd i aulan och se folkets reaktioner, när de inte riktigt vet vem som gjort filmen. Hoppas de skrattar lite i alla fall.

Sen ska jag till staden och kolla bikini tänkte jag! Det börjar ju dra ihop sig mot sommar. Härligt. Bara vädret kunde förstå det också. Bah.

Adiozah!