Flytt?!

Imorgon ska vi börja flytta. Det är helt och hållet tokigt! Det blir mycket, mycket spännande. Jag längtar efter att få laga mat, diska, ta hand om min egen tvätt... Och efter att få bo med älskligaste mannen i världen.

Vad mycket grejer man har som ska packas och som ska med. Jag orkar verkligen inte mer idag! Men jag måste nog. Men först tänker jag gå och äta chokladbollar som jag råkade göra för ett tag sen. Nyttiga. Faktiskt!

Vi kommer nog inte ha tillgång till så mycket internet närmaste månaden, men vad gör det. Ni är inte så många som läser min blogg ändå :p

Hoppas man får ett fint och händelserikt liv när man flyttar.


Pusshajj!

Massa grejs

Hej svejs! Jag har varit till tandläkaren i dag. Hon blev förvånad när hon såg att jag aldrig lagat nån tand! Inga hål idag heller.

I dag har jag skrivit klart min jobbansökan. Jag hoppas de gillar den.

Om 24 dagar flyttar jag och min älsk. Det är så himla spännande. Från början tyckte jag det skulle bli läskigt, lämna familjen liksom. Men jag lämnar ingenting. Jag bara utvecklas lite!
Jag måste ha varit hemsk förra året när jag så gärna ville flytta. Tur att det aldrig blev nåt. Tur att hela den grejen gjorde mig stark på nåt vis.

Ikväll har jag bakat drömmar. De blev ganska platta tyvärr. Såhär får det inte gå till! Men jag provsmakade dem (inte alla) och de var jättegoda.

Det är väldigt sällan jag lägger in nån bild här. Men idag måste jag lätta upp lite, antar jag! Här är Tussan!



Nån dag ska jag skriva roliga saker. Imorgon kanske. I mitt liv är det många getingar just nu. Igår dog 12. I dag har det inte varit lika många. Tack och lov!


Adjö!