aaajbrrbrrraj?

Guuuu så kallt det äääär. Det gör så att jag fryser. Det gör så att jag spänner mig extra mycket och får extra ont i axlarna och ryggen. Och nu även huvudknoppen. Längtar tills nästa vecka, då kan man sitta i massagestolen hur mycket man vill. Nästan.

Nu ska jag fixa och trixa en stund! Har känts ganska skönt ikväll då jag inte haft något som ska vara klart just idag. Tog till och med en tupplur. Igår var lite stressig. Då gjorde jag tårtor. Fint, synd att jag inte orkar gå och äta upp dem! De bor nu i barns magar i Skogsmon och kanske i något kylskåp.


Frys i fingrar, hejdå!

Halloween

Hej, nu är det helt galet mycket Nightmare Before Christmas-musik här. Christoffer försöker komma i stämning inför sin halloweenfest som är om några veckor. Själv har jag mina egna sätt att komma i stämning!

Igår var vi och såg "Låt den Rätte Komma in", filmen jag väntat på och längtat efter ända sen jag fick veta att de skulle göra den. Då hade jag precis läst boken, som jag köpt från reabordet där nere utanför Bokia i tron på att det var en ganska okänd författare. Tydligen är det där dock "en av våra mest älskade böcker"... Hur som helst, jag gick inte från bion med krossat hjärta, ty filmen var mycket bättre än jag förväntat mig. Några halvdåliga grejer men den var otroligt snygg, och barnen, som är de jag mest funderat på hur det egentligen skulle gå att göra en så hemsk film om, var jätteduktiga. De hade tagit bort de pedofilgrejer som finns i boken vilket var rätt skönt. Längesedan jag gick från bion utan att vara lite grinig! Eller, jag var nog inte så grinig efter Batman heller, men den här filmen hade jag valt och längtat efter. Jag vågar till och med tro att Christoffer gillade den!

Snart ska jag visst bo själv, det känns jättebra och jättejobbigt.

Nu till en fullspäckad vecka av fixande med massor av tårtor, pumpor, presenter, kläder och JOBB!

Tyst

Halloj!
Idag vet jag inte vad jag ska göra innan jag ska iväg. Men jag tror det vore snällt av mig att röja upp lite på något bord samt att diska. Christoffer är nämligen inte hemma för han skulle åka och göra tårta.
Det känns lite rörigt här i livet just nu. Personligen har jag det hur bra som helst och det känns jättebra att jag äntligen har jobb och att jag kommer kunna betala räkningar och sånt. Men det finns andra vars hjärnor är så röriga att jag inte kan låta bli att ta en del av deras börda.

I helgen hoppas jag att det blir bio.

Nu ska jag snyta mig och duscha. Ha en fin dag!

Host

God afton medborgare. Idag har jag hostat friskt. Eller kanske inte, ty jag är sjuk. Men det ska ha gått över till imorgon eftermiddag. hejdå.

Tjoho

Ja, det gick ju som väntat! Nu är det ajöss till det ljuva livet, och halloj till det liv som kommer vara ACK så mycket ljuvare på helgerna. Troligen kommer det vara någorlunda ljuvligt även på dagtid, det enda mindre ljuva blir att stiga upp ur sängen på morgonen. Det är ju så väldigt kallt såhär års! Men jag får väl linda in mig i filtar och kläder, och kanske skaffa lite varma tjocka tröjor och fler långkalsonger för jag kommer behöva promenera en del.

Förra vintern var den första jag omfamnade istället för att ignorera. Det vill säga, jag klädde på mig istället för att gå i sommarjackan och frysa. Och ack, vad det är skönt att vara varm. Det gör inte lika ont i ryggen och axlarna.

För övrigt kommer det inte bli varje morgon jag får kliva upp i mörkret. Men då kommer jag istället komma hem mycket sent. Nåväl, det blir YTTERST intressant!


Adjö

Kvack!

Kanske dags att skriva en rad här!
I veckan har vi möblerat om och bott in oss i möbleringen. Det har gått mycket bra, vi är nöjda.
Imorgon tänker jag få jobb, de måste ringa om det imorgon. Annars har de glömt mig.
Nu är det fikadags!

Adjö vänner.