Hantverk

Jag måste börja visa upp lite hantverk igen. Här är handkontrollnyckelringen jag gjorde till min rare Björn.


Imorgon kommer kanske några goda kakor befinna sig här i bloggen!

En tisdag, jo, det är tisdag.

Denna dag har ensamhet inträffat. Det var tråkigt. Disken blev diskad och räkningar betalda, mycket tillfredsställande.

Men vad ska jag göra med mig? Var skall jag hän i höst? Ska jag hän? Ska jag skaffa mig ett jobb? Ska jag åka massor av tåg till Småland? Jag vet bara att jag ska tvätta imorgon, och baka super mario-kakor.

Hejdå.

En tidig tisdagmorgon.

Sådana här dagar undrar man vad som sker i Polen. Man önskar sig att äta tacos med sin karl och man struntar i att diska eftersom det ändå inte sker. Man går till soprummet i mörkret och hittar inget annat än enstaka strumpor och halverade hårddiskar. Man borstar tänderna och tänker "vad trött jag är, det är lika bra att jag går och lägger mig" som om klockan vore 21, när den i själva verket är tre.

Jag är lite sjuk. Det är skönt på sätt och vis.

Ja, eh... Sova var det ja.

Eller?

Jag kanske tar tillbaka det där sista. Vi får se.

Torsdag

Nämen hej! Idag är det torsdag. Men egentligen var det onsdag bara för någon timme sedan. Detta får mig att fundera över varför klockan blir så sen alltid. Och när jag tittar ut genom fönstret undrar jag varför himlen börjar bli så mörk. Och så kommer jag på att det kanske är vintern som är påväg. Hösten. Då man blir lite vemodig av sig. Jag får klaustrofobi av att känna mörkret närma sig. I höst flyttar "alla" ifrån mig. Det brukar vara så när det blir höst.

Samtidigt tror jag att denna höst kommer bli en av de bästa, och jag bör nog se fram emot den.


Onsdag

Hej!

Idag är det solsken. Jag ska åka till Ås. Det är fruktansvärt tråkigt här hemma nu! Jag hoppas Ås ger mig potatisar.

Jag är en förvirrad tjej men snart hoppas jag att jag blir smartare. Allt är ju så bra, egentligen! Sånär som på några utslag.

<3

Måndag

Förlåt och tack och jag vill vara din vän! Så var det sagt.

Idag har det varit sol, regn, sol och åskan som jag trodde skulle åska sig uteblev.

En gång i veckan får jag ont i halsen, sen går det över. Det är skumt.

Snart får jag hemgjorda chilisar. Det har kommit knoppar.

Tevespel.

Oförskämt glad!

Och precis i denna stund strålar solen in i mina ögon! Jag blir blind! Eller ej, ty jag är själv en sol.

Nu kokar jag potatisar, sen skall jag äta dem! Det skall bli gott.

Jag är kreativ, mitt kök luktar ej längre illa och detta innebär att kreativiteten bör ges uttryck i någon form av skapande verksamhet. Nu vet jag inte riktigt om jag fick till meningen där, men det spelar ingen som helst roll!

Lala!

Kattnatt

Halloj! Jag kom precis hem från en kalaspingla. Vi träffade på katten Leffe som blev kompis med oss, vi ska nog ta honom för han är en hittekatt som har mask.
När jag cyklade hem träffade jag på en svart katt med vit mustasch. Ååååh vad den gillade mig. Kunde inte sluta gosa och klättra på mitt ben.


Här ses den jucka. Men egentligen juckar den ju inte, den klättrar bara och gosar. Kanske samma sak i och för sig.

Nu jävlar luktar mitt hem som en svinstia. Dags att göra något åt saken.

Brö

Mazariner är gott. Jag hittade kanske trettio stycken förra veckan.

Det var en dag i juni och jag dansade och sjöng

Hej! Idag har jag först suttit inne och tyckt synd om mig själv, för att sedan rycka upp mig och få lyckligt pirr i magen. Det var riktigt gött. Sedan cyklade jag till Jenny och åt fantastisk rabarberpaj, med hälften så mycket rabarber samt dubbelt så mycket smul i. SMASK. Sedan begav vi oss ut på staden på cykel för att leta lite äventyr, vi var fulla fastän vi inte var det, liksom. Vi hittade ganska roliga äventyr.

Nu sitter jag och ska försöka sova så snart som möjligt för imorgon skall jag spela tennis klockan elva! Som en annan borgare! Det blir nog roligt. Sedan ska jag och Jenny se Arnljot.

Imorgon kommer vara den sista dagen med vackert väder, sen blir det lite tråkigt igen. Men det gör inte så mycket. Imorgon kommer vara en trevlig dag.

September kommer vara en trevlig månad, då hoppas jag att Kingdom Hearts 358/2 Days kommer ut. Hoppas även att jag fått jobb tills dess, så att jag har råd att köpa det....


Hänger inte riktigt med

Ja hej! Som rubriken antyder hänger jag inte riktigt med! Men det blir nog bra.

I afton sitter jag och lyssnar på Harry and the Potters, det är jättefint men ändå hycklarartat av mig då jag inte läst en enda Harry Potter-bok och sett kanske två av filmerna. Men berätta det inte för någon. Förhoppningsvis leder denna musik till att jag skärper mig i frågan, dvs antingen börjar läsa böckerna eller bara lägger ner Harry Potter helt.

Imorgon blir det troligtvis Arnljotbesök. Det är premiär ikväll och jag hoppas det går bra. Det gick ju fint på det första genomdraget som jag såg i alla fall. Klart det går bra!

Det är så himla varmt och uttröttande väder. Vad ska man göra. Orka diska, liksom. Skriver en dikt istället.


Sol, sol, sol
åter sol
och ett moln

Barn, barn, barn
från Norge
och en boll

Full, full, full
är bussen
och inte jag

Sned, sned, sned
är hjärnan
och min stil

Du, du, du
kanske du
och ett träd

slut.

Onsdag, kanske

Man skulle väl kunna säga att idag är en oförskämt bra dag.
Inatt precis innan jag gick och lade mig, hittade jag mina nycklar som varit borta sedan förra veckan. Detta skänkte mig ett fint lugn, passande för sömn.
Idag är det tvättning, det är mycket renande. Jag håller bland annat på och tvättar mina nyförvärv, en tröja som jag hittade i en busskur och en keps som jag hittade på en fotbollsplan.


Farväl!