Sol!

Hej! Idag kan man, om man vill, tro att rubriken har något att göra med dagen idag. Dock vill jag påstå att jag gladeligen bevittnade regnväder idag, dock tyvärr ej åska. Och regnmolnen medförde viss huvudvärk vilket inte var det bekvämaste. Rätt mysigt ändå!

Sedan kan jag, medan jag nu har en sådan fin rubrik, meddela att jag tycks vara immun mot densamma. Solen, dvs. Eller solbrännan. Jag har inte fått en gnutta färg de senaste gassande dagarna, förutom några fräknar i ansiktet och på överarmarna. Tantigt, jag vet! Men helt okej. Bättre än Herr Krabb-färg i alla fall.

Är i afton full av någon slags kreativitetslusta. Som alltid när den infinner sig, kan jag inte komma mig för att göra NÅGONTING. Oftast beror det på att jag, för att kunna kreera något roligt, först måste städa undan en massa stök och göra plats för mig själv. Och detta har jag förstås ingen större lust med.

Lustigt, på grund av att jag hade mobilen halvt under min rumpa, tog det hundra år för mitt sms att levereras. Bara en liten anekdot!

Jaha, ni får väl ha en trevlig kväll då! Så ställer jag mig och diskar.

Trött

Idag har varit knas. Inget luktsinne, ont i halsen igen och allmänt jobbig dag. Trött är jag. Men än ska jag inte gå och lägga mig, ty idag har min bästa släng-granne hållit på med flyttbestyr!!! Vilket förhoppningsvis innebär fint skräp i soprummet. Blir spännande att se om något kan hittas. Hejrå.

Min gud, ett sånt underverk!

God afton. Igår var det kalas. Mycket trevligt. Ta mig tusan!
Nu ser himlen ut som Hiroshima eller dylikt, mycket vackert.
Idag har jag överväldigats av jag-relaterad ångest, egentligen mycket bra, eller åtminstone av en mycket bra orsak! Skönt att inse att det är okej att vara sig själv. Eller "mer än okej", så att säga.


Nu ska jag gå och berätta om "närå".

Ja tjenare!

En sån dag! Solen har skint/skunit/skinit hela dagen och snart ska jag iväg och fira midsommar. Det ska bli fint fast det är lite nervöst.

Ja och det var väl allt.

Intet nytt!

Idag bjuder jag på en snygg tjej med tillhörande favoriträtt: marängsviss. Just denna marängsviss serveras i dessertglas från Soprummet. Solglasögonen är bara för integritetsskäl, ty solen har sannerligen lyst med sin frånvaro på min del av jorden på senaste tiden.




Soprummet själv är dock ganska urplockat just nu. Hoppas på ett allt bredare sortiment framöver sommaren.

VAL!

Haha, det där var väl en bra rubrik! Klart jag ska rösta, men jag tänker inte skriva något mer spännande om detta. Det är det redan så många som gör.

Jag somnade runt klockan tre inatt. Jag vaknade sedan efter sisådär tre mardrömmar, om knivar och död och ångest och jag själv fångad av tre ondingar som skulle döda mig, men eftersom jag redan var självmordsbenägen skrattade jag bara, tills min far kom och avledde dem medan jag smet ut ur deras grepp och skolan där överfallet skedde. Sedan sprang jag. Det gick sakta.
Vaknade i ångest efter ytterligare bravader, och tänkte "Nu vill jag inte sova mera! Det kommer bara bli mera mardrömmar!". Självklart somnade jag om, och självklart drömde jag mera mardrömmar. USCH. När jag vaknade efter detta, orkade jag VERKLIGEN inte somna om. Det gjorde jag förstås ändå, när jag klivit upp för att dricka vatten (som jag trodde kunde bota mardrömmar men som bara smakade GIPS och PAPPER) och sett att klockan endast var sex. Det vill säga för exakt tolv timmar sedan. Slapp sedan vidare drömmar! SKÖNT.

Har planterat om mina chilisar idag. Det var duktigt. 

Nu ska jag väl gå och vara med om något roligt som jag kan skriva om senare. Adieu.


Nattbak

Ja jag har velat baka lite smask i väldigt många dagar nu, och först idag orkade jag diska och städa iordning så att det skulle bli möjligt. Här har vi resultatet! O'boy-muffins med o'boy-frosting. O'boy!


Jag har hittat den!

Äntligen har jag en större teve. När jag nu blev hastigt och lustigt arbetslös, som man lätt blir i min bransch, suckade jag och tänkte "jaha, nu dröjer det ytterligare femton år innan jag kan uppgradera till något som går att se på på mer än två meters avstånd". Och visst, det kommer att dröja innan jag får min fyrtiotummare som jag någon gång ska ha! Men jag är mer än nöjd med en gratis på 20"! Tack kära soprum.



Det kändes lite konstigt att gå där över gården med teven, och jag visste inte riktigt hur jag skulle göra när jag såg grannen komma ut ur sin dörr. Och jag vet att jag såg ut som en bov, när jag gick där i grå huvtröja med huvan på huvet. Men grannen har inte heller världens mest oskyldiga uppsyn! Jag tog det lugnt som en sköldpadda och hivade in apparaten i mitt hem.