Produktivitet och katt på hett tegeltak

Hej! Detta är lite av senaste dagarnas kreativitet. Jag tycker om kreativitet, så länge den ger mig idéer.





Och igår var kattan ute så länge att jag började bli orolig, men när jag sedan tittade ut genom köksfönstret såg jag henne på kvarterslokalens tak. Observera hennes uträckande av tungan. Hon ville antagligen bo på taket.

    


Nu fryser jag lite, samt är trött och partysugen. Men jag känner inget party så det får vara.

Christoffern min jobbar hela kvällen ända fram till typ tolv. Han är en duktig kockaspirant!


Nu jädrar är det helg, det är skönt. Imorgon är det kalas för gudson, jag har påbörjat finfina tårtor idag som jag ska färdigställa imorgon. Det kommer nog bilder! Åh, det ska bli så roligt att träffa alla.

Wella wella, nu ska jag gå och kolla om katten är på taket igen. Med mera med mera!

Violets are blue...

... And also yellow, white, purple and anything in between.

Detta är första försöket, somliga dåliga, somliga bra. Jennys fyndplats var hur som helst fyndig.



Tråkigt blåsväder, kattan är ute. Hoppas hon hittar hem.

Jag har fått mina pysslingsgrejor med posten så nu ska jag minsann göra örhängen!


Bajbaj.

Sundsvall

Idag var vi på studiebesök i Sundsvall. Det var... Långt. Sundsvall var rysligt vackert, bagerierna lite väl traditionella. Det blir en shoppingdag där senare i sommar hoppas jag!

Hur ska en stackars kock-flickvän klara sig? Nu när Christoffer praktiserar får jag träffa honom en timme när han kommer hem. Sedan är det dags för mig att sova, och inte får jag somna med honom heller. Hur ska allt jag vill prata om få plats?
Ja, då finns ju helger! Dock har han idag fått jobberbjudande, som kan innebära att han får jobba lördag istället för en annan dag i veckan. Dessutom kan han få jobba de tre "lov"-veckorna, som han och jag har gemensamt.
Det är jätteroligt att han ska få jobba, speciellt som han verkar trivas så bra på den restaurangen. Ja, vi behöver pengar. Men jag kommer sakna honom.
Jag hade precis kommit överens med mig själv om att jag kommer klara mig med endast hans helgnärvaro under dessa fyra veckor, men sedan kommer ju lovveckorna. Nåväl! Jag tror det är såhär det ska vara när man är ung! Man måste acceptera vilka arbetstider som helst, för det är viktigt att visa sin ambitiositet. Huvudsaken är väl att vi har varandra ;D


Tack och hej!

Körv

Hallelåja! Nu skall jag uppdatera.

1. Jag har vunnit en pralintävling väldigt stort enligt Fjällängsskolans mattanter. Det var mycket roligt! Inatt drömde jag om min pralin och den smakade väldigt gott, det var nästan så det var verklighet! Mycket praktiskt och bantvänligt. Jag ska drömma om den inatt igen.

2. Kattan har fått taga av sig sin tratt, så nu är hon fit for fight! I nuläget ligger hon i mitt knä och håller sin hand på min tumme medans jag skriver.

3. Igår var vi på dans, det var sådär! Jag fick dansa tre danser med andra män än min egen, och jag som trodde de skulle gå lite mer på utseende ;[. Förresten gillar jag inte att lukta som andra människor, samt min man är bäst på att dansa med mig eftersom vi känner varandra och så vidare samt han är sådär tydlig som vissa andra karlar inte är.

4. Bröd är gott.

5. Jag skulle vilja äta bröd men det är slut på tinat.

6. Hmmmmm "gröna äpplen" är ute, det är därför de har uppfunnit en ny wc-duck med sådan doft.

7. Jag önskar jag hade mitt jobb som jag skulle få, för i så fall hade jag kunnat vara med i Arnljot. Men det vill jag ändå inte. Även om jag vill.

HEJDÅ!

Här kommer hon

Är man så vacker i verkligheten som hon är, kan man bjuda på sånt här. Tro mig, jag vet!



Kastrerad katta

Ja idag var Isolde på djursjukhuset och tog ut lite reservdelar. Lite sorgligt, lite bra, nu är hon trattbeklädd och krockar med det mesta. Just nu ligger hon här bredvid mig och sover. Det är bra.
Nu skulle man vilja ha sin sladd så man kunde lägga in en rolig trattkattbild.

Rajdidej, nu ska vi äta bruna pannkakor med diverse ingredienser i.

Säger grattis till syster med karl som flyttar in i en lägenhet inte långt härifrån idag. Den är enorm!


Adjö fränder!