Bonne nuit!

Hej svejs vilken rolig afton! Jag har talat fransoska med Mr Justice själv och dansat mig träningsvärkad med Sara och mig själv. Nu väntar projektarbetande och jag är bara SÅÅÅÅ nöjd!!!!!

Godbajs pussupuspspspuspus

Gu' så skoj!

Hej svejs, jag är glad för det är så roligt att sammanställa bokstäver och siffror. Det skulle man göra lite oftare!

Men min hjärna är konstig, den gör mig yr samt tillverkar någon konstig lukt i min hjärna så jag blir illamående samt mina ögon vägrar ibland behålla ackomoderingen eller hur man ska säga. Det beror troligtvis på att jag är trött och lite småstressad. Allt är under kontroll men det är ändå lite bråttom med projektet och sådära. Mest är jag väl rädd för redovisningen men några ölar imorrn kväll löser nog nästkommande dags bekymmer. Hur jag nu tänker. Det vet ingen!

Hejdå kära likar!

SOMMAR!

Ja, det kan väl knappast ha undgått någon. Igår promenerade vi till Ica Kvantum och köpte Dajmstrut. Eller Daim kanske det heter nu för tiden. Jag i min lättkläddhet brände mig på bröstkorgen. Det kliar! Annars är det bra.

Inatt drömde jag att jag skulle till veterinären klockan åtta och mamma som skulle börja jobba klockan åtta skulle skjutsa mig (och katten). Katten hade förvandlats till en papperslapp som hon gör ibland (i just denna dröm om ingen förstod det), och nu hade hon varit en sådan länge. Jag var rädd att hon var död. Men hon omförvandlades lagom tills klockan var åtta och vi fick BRÅTTOM till djursjukan. Jag skulle precis ringa dit och kolla om det var okej att vi kom lite sent, men eftersom jag är lite telefonrädd vaknade jag istället.

FYYYYY SATTAN vad det kliar på mina fötter. Jag har fått utslag. För jag gick i Christoffers innetofflor i förrgår. Eftersom det är skinn i dem blev jag allergisk och det suger ju. Uuuuuusch vad det kliar. Ja, så allt var kanske inte bra! (se första meningen)

hejdå!

Ja

Dagens skörd:




Bland annat 10 kilo dammsugare, 1,2 kg chokladbollar, 1,4 kg muffins, 2,7 kg rågpolarkakor.

Hejdå!

Saltapinnarlayout!

Tjena, nu har jag bytt bakgrund. Det är meningen att det ska vara skarvar på pinnarna. Det är salta pinnar med rosa salt!

Kärlek på er alla! Världen är allt bra fin.

Vet fortfarande inte riktigt.

Hej igen! Nu har jag tvättat. Har även legat ute i solen och lyssnat på ljudbok. Dessutom har jag precis gjort ett försök att utrota gräset som växer mellan stenplattorna på vår uteplats. Lite klippning, lite salt, lite kokvatten. Så nu får vi se hur det går.
Svanslösingkatten har upptäckt Isolde och att hon bor här. Därför är den på besök idag. Den fick en ganska tjock stump när isolde fräste åt den. Men jag fick i alla fall gå fram och klappa på den!

Nu ska jag fundera på något litet tilltugg att ta till innan middagen.
Hejdåz

En solig dag men vad skall jag göra!?

Idag är det värsta finvädret. Och jag vet inte vad jag ska göra! Jag vill umgås med en vän. Det bästa är att dagen knappt börjat, så vad som helst kan hända! Dock har jag tvättid klockan tolv, men det gör nog inget. För jag ska inte tvätta så mycket.
Så här när solen skiner ser man mycket väl hur mycket skit som befinner sig på fönstren här i lägenheten. Kattan har minsann hoppat runt och kletat över helahela fönsterrutorna. Men vi har inga fönsterputsningsgrejor så då är det inte lätt att fixa! Men idag är det jag som ringer syster och försöker låna av henne.



Pliiiis bli my friend och lek med mig idag.

+

Ja här är förresten några saker jag gjorde igår! Otroligt skräpig bild, får fixa bättre nån gång. Kanske. Men jag var tvungen att visa mina bajskorvmuffins.


Superklasse!

Tjena. För några dagar sedan kom jag och tänka på det underbara matlagningsprogrammet "Superklasse" som fanns för ett gäng år sedan. Började fundera på vad de gossarna gör nu och tänkte googla men kom av mig. Men så igår såg jag ett känt långhårigt glasögonbeklätt ansikte skymta förbi i rutan. Det är så att Henrik Schyffert gör en slags dokumentär med dem i Japan, som heter Stor I Japan. Här är videoblogg! http://www.storijapan.jp/?language=sv (orkar inte göra nån fin länk, är hungrig.) Sen ska det sändas på tv6 som det verkar.

Dags för potatis- och purjosoppa i magen TJOHEJ!

En afton i juli!

God kväll! Nu är det en vecka och en dag sedan jag skrev. Under denna tid har följande hänt:

  • Juli har börjat
  • Ledighet har inletts
  • Det har varit Tor-kalas
  • Katten har varit på kvarterslokalstaket två gånger
  • Katten har jagats upp i ett träd av onda skator och hängt där i tassarna innan ett fall (nästan) ner i mina armar
  • Jag har blivit en pinuppa
  • Jag har fått en trädgård av grannen
  • Jag har köpt en play-doh-leksak som gör att jag kan göra kakor
  • Jag har gjort kakor med hjälp av play-doh-leksaken som gör att jag kan göra kakor


Det har nog hänt mer också. Exempelvis har grannarna snett ovanpå flyttat in i lägenheten bredvid också, det gör att jag kan lyssna på kamelmusik oftare. Samtidigt har min man klippt av sig allt sitt hår, det är intressant! Har alltid velat ha fri tillgång till en snaggad skalp, de är så mysiga att ta på.

Nu är det Sweeney Todd på teven, ända från 2006. Gamla gubbar och ingen gothig Johnny Depp här inte! Inte heller någon stilig Ali G. Hans lille springpojk låter åtminstone som den i versionen från 2007. Nej det var mig ett dumt påhitt att göra denna film endast ett år innan Tim Burton. Dock kanske denna lockar en mer mogen publik.

Dags för en dammsugare.