Crème Brylé

Tjabbahej!

I dag har jag jobbat, sedan gick jag till frisören! Första gången på något år. Och det blev jättefint och bra, dit kommer jag tillbaka. Sen handlade jag spännande ingredienser.

Nu står det två portionsformar med passions-crème brylé i ugnen. Passionsfrukt är bra och passionerat. Imorgon skall de tjäna som efterrätter!
Till min fasa upptäckte jag när jag tittade till mina blommor nyss, att passionsfruktsplantan min slokade som en blöt, långhårig katt! Jag tror det var för att jag slängde bort alla kärnor som fanns i de passionsfrukter jag använde i dag. Ack. Även växter har känslor. Min kära blomma fick vatten. Hoppas den blir glad.

Jag ska planera vidare nu tror jag. Och städa måste jag också göra.

Ha en bra kvel!

Vad är du för en?

Jag har kommit på en jättebra idé. Istället för att ta med min man på lyxrestaurang, ska jag tillverka en lyxmiddag alldeles själv här hemma. Till oss. Det blir inte bara mycket billigare, utan även bekvämare. Jag hoppas han inte läser detta nu dock.

Jag håller på och försöker fiffla ut hur menyn ska se ut. Det får bli min dröm inatt.


Imorgon ska jag upp och jobba igen. Nu har jag ju en medjobbare veckan ut, trevligt att ha någon att prata med. Nästan oftast. Läskigt. Hoppas veckan går snabbt. Hoppas helgen blir lång. Den kommer nog bli skön i alla fall. Åh, kan jag inte få vara ledig snart. Jag hinner liksom inte med så mycket alls här hemma! Jag tänkte använda sommaren till att sy, sy och sy. Provlaga maträtter. Baka! Men jag har inte gjort mycket av detta. För jag fick jobb. Ett jobb som jag går till och är på de tider jag egentligen skulle ha sovit. Vilket egentligen borde innebära att jag får massor av både tid och pengar över till andra roligare aktiviteter. Men jag blir så himla trött när jag kommer hem.

Nu har jag snart varit där i två veckor. Sen dröjer det nog bara knappt två veckor innan jag får semester. Då blir det Winnerbäck och Gotland med mitt hjärta av hjärtan. Åh, så jag längtar.


Jag längtar dock nästan mer till sängen just nu. Vill sova så jag inte är lika trött imorgon.
Och på torsdag ska jag klippa mig, men säg det inte till någon :D