Länge.

Det gick bra. <3

Idag har jag suttit vid datorn i elva timmar. Det är ganska jobbigt. Men jag fick det idag. Imorgon ska jag i alla fall försöka ta mig ut. Skulle vara trevligt att träffa någon kamrat. Ska även försöka färga mitt hår litegrann. Eller okej, intensivtona. Får se hur det blir. Skulle behöva klippa håret först, men jag vill faktiskt inte. Men jag vet inte om jag törs gå till frisören efter att jag färgat, och eventuellt misslyckats. Det värsta med att gå till frisör och liknande är att känna sig pinsam och okunnig. Nåväl, kanske kan jag toppa håret själv hemma i badrummet, som på den gamla goda tiden! Men nu har jag ju fått så långt hår, så jag vet inte. Det kan nog bli svårt.

Det har varit en fin jul i alla fall! Har varit fantastiskt att få umgås med släkt och så en stund. Mera sånt tack.


Har du ett jobb till mig är det fritt fram. Jag gör vad du vill, så länge du betalar.
Exempel på tjänster:

  • Uppsyning av kläder
  • Bakning av kakor, bröd, tårtor efter eget behov
  • Passning av (obs, helst bara en-två i taget) barn, hundar, katter, marsvin, råttor, ormar, spindlar, rådjur, eventuellt hästar
  • Uppdrag av diverse slag
Jag gör helst inget snusk, för det vill jag inte. Annars är jag beredd att ta mig an vilken uppgift du än vill ge mig! Har tyvärr inte så mycket arbetsprover att visa, men korsetten och knäcken i början av mitt bloggande är finfina lyckade exempel.

Och om du heter skatteverket eller kronofogden så betalar jag gärna skatt! Kommentera bara detta inlägg så hör jag av mig.


Puss och kram

Saknad.

Vad ska man göra åt saknaden... Saknar är det enda jag gör nu.
Saknar och hoppas att någon saknar tillbaka.