10 juli, det är det

Hej!
Här är det tionde juli. Här regnar det då och då. Här luktar marken bajs.
Nu stannar jag helst inomhus. Nu har jag tvättat kläder.

Imorse åkte min familj iväg mot nya äventyr, nedöver europa. Med bil. Nästan så man är avundsjuk, men jag får ta det i ett senare skede. Med annat sällskap.

Om nästan tre veckor åker jag och Christoffer till Stockholm. Då ska jag handla. Lägga upp ett lager så min kreativitet kan komma igång.

Jag har börjat känna mig understimulerad på jobbet. Det ger mig en massa tid att tänka och fundera över studier. Jag har känt den senaste veckan att jag verkligen vill studera! Och det känns bra. Men än vet jag inte vad. Gärna något inom design av något slag. Kläder, hus, keramik. Dock gäller det ju att man är haj på matematiken. Och haj vet jag inte riktigt om jag är! Åtminstone inte på matematik i bokform.

Nu sitter jag och lyssnar på Simon & Garfunkel. Jag gillar det. Jag behövde någon "ren" musik idag. Har inte lyssnat på musik på hur länge som helst. Kanske beror det på att min favoritskiva försvann i flytten till stan. Sen kom den inte tillbaka, som jag trodde, när jag själv gjorde det.

Har ont i huvet. Och mitt ena öga är tokigt. Gillar inte riktigt det! Får dricka lite extra vatten.
Något som jag tror späder på min huvudvärk är att jag har håret uppsatt, jag känner hur hårbotten ömmar och gör lite ont där mina dreads satt förut. Kommer ha med mig den känslan hela livet, det är jag tämligen säker på! Då min mor har erfarit ungefär det samma, men inte av dreads utan av någon hårt åtdragen rosett då hon var ett litet barn.
Nåväl, detta innebär ju att minnet av dreadstiden stannar kvar. Även om det icke syns!

Eftersom jag är ensam hemma tror jag att jag ska sova snart. Lättare att gå och lägga sig i vettig tid då man är ensam. Hm, åtminstone tänker jag så nu. Så hade jag inte tänkt för inte alls särskilt länge sedan.
Men får nog erkänna att en känsla av hunger (eller är det ångest?) har stigit i mitt bröst. Får ta och dämpa det lite.


Farväl käraste intressenter!