18 juni 2007

Det slog mig precis att Paul McCartney fyller år idag. Tror det blir 65. Gratulerar. Gratulerar även till de många sålda kopiorna av ditt nya album. Har inte hört ett dugg av det, men jag läste idag i tidningen att det gick bra. Jag hoppas det fortsätter gå bra. Jag hoppas du inte slår några fruar, som de säger. Du får bara slå dem om de är dumma och försöker ta dina pengar. Men lova mig, tänk dig för.


Christoffer håller på och köper iPod. Jag har aldrig riktigt haft ett förhållande till de där små apparaterna. Gillar inte riktigt
Apple heller. Men kolla på den här, kolla vad gulligt! Köpte jag en iPod vore det för tillbehören.

Nåväl, idag, efter en dryg veckas jobbande köpte jag något jag länge har behövt! Lite ansiktstvättprodukter. De luktade lite tant, men jag tror de ska funka bara bra!

Nu skulle jag vilja veta om katten Sixten verkligen är en tjej eller om han är en kille. Jag vill så gärna ha kvar honom, men min mor vägrar ha ännu en damkatt. Men nu verkar det ha ordnat sig, han är nog en man.



jag är så himla gammal!

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng är: 16.1

 

Din ålder borde vara 29.4 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

(http://www.vuxenpoang.com/)


Nu måste jag sova. Jag ska ju faktiskt upp om några timmar och jobba.


10 juni och är det kanske slut på sommaren nu?

Hejsan! Vilket väder vi har haft senaste veckorna. Men idag såg jag allt ett mörkt moln på himlen, och snart kan man inte ta solen för given längre. Vem vet, resten av sommaren kanske regnar bort nu? Men vi får hoppas jag har fel, för de senaste veckorna har varit trevliga. Trevligast.

Jag och Jenny var och kollade på studenterna i fredags, och jag tror inte vi missade så mycket förra året då vi egentligen inte firade. Inte ens studenterna verkade ha kul, de var nog för slitna där på kvällen. Jag och Jenny var dock på topp. Jag var högljudd som vanligt.

Igår var jag på MC-klubb. Det var nåt av det intressantaste jag varit med om. Åldriga barn som dansade på ett litet dansgolv och som däckade utanför och rullade nerför slänter med jeansen halvt påsittande. Jag kunde bara gapa av häpnad. Innan jag själv druckit några öl var det enbart pinsamt, jobbigt och otroligt tragiskt. Efter ölen var det pinsamt, tragiskt, roligt, spännande, fascinerande osv.

Nu är det dags för mig att baka lite muffins.

Och jag kan meddela att jag har fått tillbaka mitt gamla jobb från i somras! Eller, jag börjar imorgon. Blir spännande.


Puss hej i sommaren!