solstrålar och skaparlust, 22/4 -07

Hej! Nu är det natt. Jag sitter i Ås för första gången på två veckor. Just nu känns det ganska bra. Just nu vill jag leva i nuet. Just nu önskar jag skapa något. Tavlor är det tyvärr inte tal om. Snarare klippa i en ful tröja så den blir fin.

Det är så roligt att Jenny och jag är så lika. Det är bra. Det ska vi utnyttja en dag.

Jag behöver en flytt, men det är inget jag vill tänka på nu. Nu vill jag inte tänka på något jobbigt. Det känns bara så bra nu och jag måste ta vara på tillfället.

Tack människor för att ni finns. Jag hoppas att ni fortsätter göra det.

Tack Christoffer.

Tack solen för att du finns, men visa dig oftare och varmare. Livet blir så skönt med dig närvarande.

Klar med tacktal, men jag vill skriva mer. Känner mig så skrivflummig. Hade varit mysigt om det var sommar, då hade det inte varit så mörkt ute nu. Då hade det börjat ljusna. Då hade jag kunnat gå ut på en stilla promenad om någon timme.

Nu känns allt sådär färgglatt och möjligt. Nyanserat. Som en frågesport. Jag älskar frågesport.


Imorgon vill jag åka och skaffa min nya mobiltelefon. Sen vill jag handla någon slags choklad. Som jag kan använda i kakbak. Jag hoppas att min mor inte misstycker.

Nu är det nog bäst att jag  går och lägger mig på ett eller annat sätt. Hittar en tröja att klippa i. Skriver dagbok för de två senaste veckorna. Lastar upp grejor från nedervåningen så inte mor är mer sur imorgon.


Adios :)

april, 10 2000 och sju!

Hallådär! Idag fyller någon år, jag undrar vem. Íbland känner man igen vissa datum. Men jag vet inte jag.

Nu sitter jag hos Christoffer, vid hans mors laptop. Mycket bekvämt. Vad mindre bekvämt är hur tidigt jag måste åka till staden imorgon bitti. Jag ska klippa mig klockan nio, och bussen går klockan sju. Jag undrar vad i hela friden jag ska göra i en tom stad i en hel timme? Jag måste dock medge att det är fint med lugn stad på morgonen, och en promenad skadar ju inte. Hoppas det blir någorlunda bra väder, för nu regnar det av och till. Hur som helst, det löser sig. Hoppas mitt hår blir bra. Jag ska inte låta dem ta så mycket, bara det som behövs. För klippas måste det, det är så slitet. Men jag vill ha långt hår. Jag gillar det mycket! En vacker dag blir det nog kortkort. Men den dagen, den lyckan! Så att säga.

Jag undrar om det blir till att åka till Sara efter klippningen. Hon sover säkert, men det får jag väl tåla. Hihi!

Tillsvidare; ha det bra. och fortsätt ge mig uppdrag och jobb av alla de slag.

fjärde april igen!

Hehe, jag ändrar mig nog när det gäller springning inatt. Det blåser ju utav bara sjutton! Läste precis på text-teve att det var "bäst att hålla sig inne". Så jag gör väl det då. Om de insisterar!

fjärde april tvåtusensju

Hej! Det verkar som att jag har fått en läsare på bloggen, så roligt. Nu måste jag ju tillfredsställa vem du nu är, med ett litet inlägg.

Idag har jag inte gjort någonting! Men inatt var jag ute och sprang. Det var mycket duktigt av mig. Det var mörkt och det snöade. Men jag gjorde det ändå! Funderar på att göra det inatt med, så jag lär mig det där med att springa. Jag tror det är bra för mitt hjärta som känns som en enda stor bomb.
Det är så många som säger att de mår bra av att springa, både fysiskt och psykiskt då. Och nu när jag faktiskt har sprungit två gånger på några dagar, kanske jag lyckas göra det kontinuerligt! Det vore så lyckat. Och så har man något att göra i Ås på kvällarna/nätterna.
För ja, nu har jag flyttat tillbaka. Mitt rum är överbelamrat med grejor och man kan nästan inte vara där inne. Måste fixa det nån dag, men jag har så svårt att ta tag i saker som egentligen bara rör mig själv. Knasigt.

Mina planer sen några månader tillbaka, att en ny mobiltelefon, håller på att besannas! Min mor vill ge mig en i för tidig födelsedagspresent. Men inte att den är för tidig, o nej!

(Hahahahhah åååh, min systers son står nere och lyssnar på country genom sin mors mobiltelefon, och sjunger!!!)

Nåväl, nu håller jag då på och bestämmer mig för vilken mobil jag ska ha. Jag hittade en igår i en viss affär, men där vill jag egentligen inte handla. Men det verkar vara billigast där ändå. Tacka vet jag
Onoff *hyllar*, för de har nån slags garanti. Om man hittar en vara som finns i deras sortiment, i en annan affär till ett billigare pris, då får man köpa den för det priset på Onoff. Synd då, att jag inte hittade denna vara i deras butik.
Åh, att det ska vara så svårt att bestämma sig också! Men egentligen har jag nog inget alternativ. Jag gillar Nokias 6280, men har hört en del negativ kritik angående den också. Och jag vill ha den i en brunaktig färg, så som den såg ut på den affären jag först såg den i. Ack, så skönt med ny mobil!

Nästa vecka ska jag klippa mig, det blir skönt. Har inte klippt mig sedan i juli, så det är verkligen dags för länge sedan. Stackars hår! Men jag ska inte be dem snåla på avklippet. Jag ska säga åt dem att ta så mycket det behövs, för sen ska det få fortsätta växa sig meterlångt fast utan slitenhet!

Nu är jag hungrig, nu är det verkligen dags för fika. Ha det bra kära läsare :)