Åh!

Tjena! Idag verkar alla bloggar handla om alla hjärtans dag.
Jag är väldigt nöjd med mig själv idag! De föregående hjärtedagarna med min man har jag varit hysterisk med mitt planerande och fixande, och antagligen snarare försämrat stämningen istället för att göra det mysigt. Idag har jag inte bakat ett enda hjärtebakverk, däremot har jag diskat upp allt sedan igår då vi hade middagsbesök, det var en hel del disk och jag tror att Christoffer blev glad när han kom hem!
Sedan slängde jag ihop lite pastasås, med räkor, det är ju en ganska kärleksfull (åtminstone potenshöjande) organism.

Det bästa är att jag är glad idag. De senaste dagarna har varit lite kaotiska här i hjärnan. Men jag märker ibland att "konflikter" eller dåliga stämningar ofta beror enbart på mig själv. Och idag hade jag ingen dålig stämning. De enda tårarna som runnit idag var några stycken medan vi såg "americas funniest home videos". Ibland lyckas de!

Är lite småkrasslig idag i både kropp och huvud. Men det känns bättre nu ikväll. Får se hur jag mår imorgon. Adjö. hundraprocentiga närvaro! ;)

Adios amigos.

Hej igen!

Jag har inte skrivit på ett tag av diverse olika anledningar. Dock har jag kanske inte alltför intressanta saker att skriva. Just nu äter jag daim, det är ganska gott. Eller det är mycket gott, men jag måste spara lite som jag kan ha på glass när den dagen då jag har glass kommer.

Vi har haft en husmus, men nu är den död. Det var sorgligt med dens död.

Sen ska jag bli en duktig bagare.

Hejdå!