Nytt inlägg! 6 maj

Hallå. Tänkte uppdatera lite här! Jag mår galant. Om man bortser från efterdyningarna av förkylningen, dvs snor som aldrig tar slut. Sjukt är det! Men ändå fascinerande.

Jag skäms för att jag inte vet vad jag ska göra med livet.
Jag vill eventuellt studera, men jag har inte råd att ta studielån, om man nu kan säga så. Och jag vill flytta iväg. Jag kan inte bo här under hela min studietid, och då måste jag ha jobb. Det bästa vore att jobba något litet år, för att spara pengar och sen ha råd att studera. Men jag hittar inget jobb. Jag hittar nog ett jobb när jag kommer till en ny plats, en ny stad, ett nytt land, men då måste jag ju först bestämma mig för vart jag skall. Struntskräp!

Mitt rum börjar ordna upp sig nu. Men gravidkattan har lagt sig att sova under min fåtölj, och således kan jag inte dammsuga. Kanske skrämmer liven ur henne, vem vet! Men snart blir hon nog hungrig och går där ifrån.

Sommaren närmar sig och det är guld.

Budapest närmar sig, på torsdag bär det av. Först tåg till Stockholm, sen flyg till Milano och sen flyg där ifrån några timmar senare. Öronbedövning, tack! Hoppas det finns mycket fina saker att shoppa på sig i Budapest. Många bakverk finns det nog i alla fall. Gottttt!


Nej nu ska jag väl städa vidare. Lev väl!