Evighetssen måltid.

Uppfann precis kanske världens sämsta sätt att vispa våffelsmet på. Men det verkar bli minst sagt frasiga våfflor!

Någon har tagit mitt varmvatten, jag tror det är bredbandsgubbarna. De har visst börjat lägga ner fiberoptik i marken idag. Jag blir glad och ledsen, hoppas andra i hushållet kan tänka sig att betala för en finare uppkoppling än den jag har nu. Om jag får normalt bredband kommer jag nog se Gud.

Radidajdaiddiadeda! Hejdå!

Ett syskonskap.

Hej alla tusentals hemliga beundrare som bara sitter där hemma utan att göra någonting utom att uppdatera min blogg för att se om jag skrivit något nytt.

Idag satt jag på toaletten och kom att tänka på mitt och Saras syskonskap. Och då menar jag inte min syster Sara, utan min eviga väninna Sara. I gymnasiet var vi kamrater som bråkade sig igenom dagarna men som ändå alltid fanns där för varandra. Vi var de syskon vi aldrig fick, kan man säga. Syskon i samma ålder som det var okej att slå på. Det var allt jag hade att säga om detta.

Inatt drömde jag att jag stickade en mössa. Det tog knappt en dag och den blev jättefin. Tyvärr var det ej sanning. Men idag ska jag gå på stickcafé äntligen. Det har jag sagt att jag ska göra i flera månader nästan.

Jag är sämst på att skaffa jobb. (<-- ljug, men ändå.)


Hejdå!