Blabla

Hej svejs, här är jag. Idag är det Saras födelsedag. Hipp hipp hurra! Hon ska få presenter.
Hejdå.

Hallådär!

Här är jag mitt i natten och jag tårtar som vanligt. I afton är det en chokladtårta med apelsinkrämgegga som står på. Den tillägnas min far imorgon, då familjen kommer och bjuds på mat.

Idag har jag varit så duktig och jag är så glad! Först gjorde jag en helstekt entrecôte som Christoffers festfixande kompisar skulle äta på. Sedan sminkade jag Christoffer till en ursexig vampyr, det var så jädra kul och fick mig att tänka tillbaka i banorna gällande sminköryrket. Sedan tyckte han att jag skulle följa med till festplatsen och äta sen lunch där tillsammans med dem (entrecôten) så det gjorde jag. Sen halkade jag in och fick sminka ett spöke och en till vampyr (en punk-sådan)! Det var jätteroligt fast det vita sminket sög rätt hårt. Ja i dubbel bemärkelse, det sög fast sig i huden ganska hårt på en gång så det blev ruskigt fläckigt. Men vi fick till det rätt okej så småningom. Punkvampyran fick en väldigt fluffig frisyr med blå slingor och hon utbrast att hon var jättenöjd! Det är roligt för hon hade aldrig haft någon sådan extravagant frisyr tidigare. Jag är helt glad.
Sedan tog jag bussen hemåt och jag har bara haft det gött alldeles själv hela kvällen. En tur till konsum för att handla lite bakingredienser. Spökteve. Tårtmakeri. Potatismos. Lyssna på bra musik. Planera min hemliga plan. Bäst najt ever!

Hoppas min vampyrman har en spöklik afton och att hans bil inte blir stulen? Har en äcklig aning. Haft många såna på senaste tiden som slagit in. Dock beror detta med bilen troligen på att sist det var kalas där, stals hans cykel. Den hittade vi dock senare, på värsta öppna platsen helt otippat. Jag tror det är teaterspöket som spökar. Han kan nog inte köra bil.
Det kan dock hundar, eller ja de kör in i staket. Såg jag på nyheterna igår.

God natt mina kära nattisar.

Dajdidej!

Hej svejs!

Igår var jag på bröllops-/halloweenfest!!! Det var urfint och bra. Oftast! Men, vad passar väl bättre än att göra det man är mest rädd för i hela världen, på en halloweenfest?
Hur som helst, det var min första maskerad och alla var så fina, jag var nog en av de som verkligen var fula dock. Men jag fick några komplimanger ;p Får väl se om någon lägger upp några bilder som man kan stjäla!

Idag har jag röjt upp lite grejor som tagit plats i mitt hem under förberedelserna för kalaset. Jag har även tvättat och lagat mat åt min karl som av någon underlig anledning fick min bakfylla (varför får jag dåligt samvete!?). Han mådde riktigt dåligt ett tag, men det släppte abrupt........

Nu är han långt borta och räddar sin strandsatta mor som inte får igång finbilen. Jag hoppas av hela mitt hjärta att han inte halkar.

Tack och hej, leverpastej!